söndag 24 juli 2011

Sångpåse

Jag har sytt många sångpåsar det är inte ens hälften som visas i bloggen detta då många väljer samma typer av tyg och då ser de ju likadana ut förutom namnlappen på dom, men så fick jag en beställning från en annan bloggare nämligen Pumpalot hon ville ha en äkta AMDAdesign sångpåse sa hon och det är klart vi skulle fixa det och hon valde de nya stjärntygerna till sina killars påse de som går i svart och vitt då de liksom är tvärtom. Detta blev super snyggt och jag måste nog säga att det är nog helt klart min favorit kombination av alla påsarna jag sytt hitills. Sen hjälpte hon mig även med att hitta en sångfigur som jag helt glömt bort trots att det är lilla A´s favorit sång nämligen Sjörövarfabbe så nu finns det även en sångfigur till den.
Sångpåse grund inkl 6 valfria sångfigurer

Om ni som läser bloggen upptäcker att det fattas en sång bland mina figurer tveka då inte på att höra av er för jag söker hela tiden efter nya figurer som passar.
Funderar på om jag ska skaffa ett sånt där rullande album med bilder som byts ut längst ner i bloggen , med bilder på söta barn som leker med sångpåsar eller har AMDAdesign kläder på sig. Fast då behöver jag ju först bli bombad med bilder från alla er kunder...hmm kanske ska ha en tävling med just bilder?? Vad säger ni??

1 kommentar:

Lilla P sa...

Har du nyckelpigesången?