onsdag 10 april 2013

Dessa filtar

Ja dessa filtar/snuttar/trasor finns en hel del namn på just dessa bitar av tyg som råkar bli barnets bästa vän. Vissa barn har filtar som sen blir som trasor andra har ett favorit gosedjur ja det finns nog lika många olika typer av mys saker till barnen som det finns människor i detta land. En sak har de dock gemensamt..
De är ÄLSKADE oj vad älskade dom är. 
Alla föräldrar som någon gång har råkat bli av med barnets snuttefilt vet hur jobbigt det blir och hur ledsen det lilla barnet blir. Man börjar först leta överallt i hela huset, bilen och på dagis de vanliga promenad vägarna man gått men ingenstans hittar man snutten. Då börjar nästa jakt nämligen att lyckas hitta en likadan snutte även om snutten slutades tillverkas för något år sen söker man på olika sälj sidor och olika sociala medier. Har man tur hittar man en och då ska man bara lyckas få barnet att inte se att det är en ny snutte. Detta fungerar ibland men inte alltid och då börjar allt om igen.
Vi på AMDAdesign hade tänkt hjälpa till lite. Vi har tyvärr inget jätte lager av olika snuttar men vi har:
Filthållaren!
Japp precis som det låter en hållare som man sätter fast ena delen av snutten i den andra delen i barnet eller kanske vagnen. Ja ni förstår nog precis som de populära nappbanden fast nu till alla goa snuttar ute i landet.
Den har 2 clips som är gjorda i nickelfritt och har som plast tänder som håller fast tyget utan att skada det eller lämna stora märken för bara 35kr + frakt.

Inga kommentarer: