lördag 31 juli 2010


Då är dagen D här :)
INVIGNING!!!!!

Idag inviger jag min Atélje/Butik som jag jobbat på ganska länge :)
Det sista året har varit ganska kämpigt med en hel del krångel som post och mail problem mm så nu tänkte jag börja om på ny kula med den nya atéljen/butiken.
Hoppas att jag fortfarande har kvar några läsare trots att det varit tyst i bloggen, det har inte varit lika tyst vid symaskinerna kan jag lova ;)
Atéljen/Butiken med betoning på atélje har jag byggt vid sidan av allt annat som hänt också. Det är först och främst menat som en atélje men det kommer som sagt finnas en del färdig sydda saker som man kan handla på plats som tex sångfigurer, haklappar och dregglisar sen finns ju möjligheten att se tygerna i verkligheten. Då jag gör ganska många saker som är personliga så kan jag ju inte ha det uppsytt som ni kanske förstår ;)

För att fira denna INVIGNING hade jag tänkt ha en liten tävling :)

Ni som har läst bloggen innan har säkert sett att det varit små hjälpredor med bland tygerna. Dessa 2 små sötingar har fortfarande inte fått något namn.
Så tävlingen går alltså ut på att ni kommenterar detta inlägget med 2 namn som ni tycker passar till de små hjälpredorna, glöm inte skriva eran mailadress om det är så att ni inte har någon egen blogg.
Om exakt 1 vecka kommer vinnaren dras och de små får sina nya namn :)
Ni får jätte gärna länka till min blogg och tävlingen i era bloggar men det är absolut inget måste.


För att fira lite extra så kommer jag ha rabatt på alla beställningar som inkommer under denna veckan som tävlingen pågår. Så alla får 15% rabatt på sin beställning under tävlingsveckan, oavsett om du är med och tävlar eller ej.




Nu är det inte långt kvar.
I morgon händer det grejer i bloggen så håll ögonen öppna ;)

lördag 17 juli 2010

fredag 16 juli 2010